Kanye naljtio mnoge

RAZOTKRIVENI Čekaju se reakcije na kontroverzan spot - svi šute i dalje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odmah nakon objave Kanye je dobro pretpostavio na svom Twitteru da bi ga mnogi mogli tužiti, no za sada još nema službenih optužbi.

Prije nekoliko dana Kanye West objavio je na Tidalu spot za svoju pjesmu 'Famous' i od onda se ne prestaje pričati o kontroverznim kadrovima. Zašto? Zato jer spot prikazuje uspavane i gole (voštane figure) Billa Cosbyja, Caitlyn Jenner, Amber Rose, Ray J-a, Kim Kardashian West, Taylor Swift, Chris Browna, Rihannu, Donalda Trumpa, Annu Wintour i Georgea Busha.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Odmah nakon objave Kanye je dobro pretpostavio na svom Twitteru da bi ga mnogi mogli tužiti, no za sada još nema službenih optužbi.

 

 

 

Neki su se oglasili putem društvenih mreža, a neki još uvijek šute. Možda jednostavno ne znaju što reći na ovo: Je li ovo djelo genija ili samo čudna provokacija?

Tekst same pjesme itekako je provokativan: 'I feel like me and Taylor might still have sex / Why? I made that b—- famous'. On tvrdi da je odobrila taj stih, ali ona tvrdi da nije.

Inspiracija mu je navodno bila slika umjetnika Vincenta Desideriija pod nazivom "Sleep" (eng. spavanje) koja prikazuje 12 anonimnih osoba u sličnim pozama. . Spotom je najavljen njegov sedmi studijski album "The Life of Pablo".

 

 

 

 

Nije vam jasno zašto je Kanye odabrao baš te ljude da leže s njim i Kim u krevetu? Ovo možda pomogne: 
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene