Skroman kao i uvijek

FOTO Nekoliko tisuća ruža i gudački kvartet: 'Ja imam najboljeg muža!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Majčin dan reality zvijezda provela je odvojeno od obitelji. Zbog posla morala je biti u Brazilu, ali to nije spriječilo njenog supruga da je iznenadi.

Kim Kardashian bila je jako tužna što je dan majki morala provesti daleko od kćerkice North i supruga Kanyea. Ipak on je doskočio i tome. Poznato je kako Kanye sve radi u velikom stilu, čak se može reći, uvijek pretjeruje, tako je bilo i ovaj put.

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Lekcije Kim Kardashian - Evo koji bi savjet dala sebi u mladosti

Kada je Kim stigla u svoj hotelski apartman u Barazilu ostala je šokirana ugledavši nekoliko tisuća bijelih ruža koje su doslovno prekrile cijelu prostoriju. 

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ali ni to nije bilo sve. Kada je kasnije toga dana Kim otišla u Sao Paolo na večeru, dočekalo ju je još jedno iznenađenje u velikom Kanye stilu. U restoranu ju je dpčekao gudački kvartet. 

'Svaki konobar koji je donosio hranu je govorio, ovo je od gospodina Westa za najbolju mamu na svijetu. Ozbiljno, ja imam najboljeg muža', napisala je Kim na svom Instagram profilu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene