458911
458911
458911
458911
458911

PRAVI PAKAO "Cijele noći je vikao, nije se mogao smiriti, bilo je neizdrživo"

  • , 01.12.2016., 08:03
  • Autor:
  • komentara

Kim Kardashian navodno je sa suprugom prošla kroz pravi pakao. Doktori i dalje traže pravi način da pomognu Kanyeu Westu.

 
 
 
 
Kanye West, Kim Kardashian (FOTO: Getty)
Kanye West, Kim Kardashian (FOTO: Getty)

Izlaze na vidjelo nove informacije o psihičkom stanju Kanyea Westa, kao i svemu što se događalo prije nego je hospitaliziran i zadržan na liječenju na odjelu neuropsihijatrije u losanđeleskoj bolnici. Kanye West navodno se tjednima svađao s Kim Kardashian.Njegova supruga nije nikako mogla izdržati njegove ispade, paranoju i činjenicu da nikako ne spava.

"Bio je to pravi pakao", izjavio je izvor za Us Weekly. 39-godišnjak je navodno postao neizdrživo težak za suživot pa se s Kim stalno svađao. "Po cijele noći je bio budan, vikao je i imao ispade. Crtao je, pisao, radio sklekove. Nikako se nije mogao smiriti i zaspati", dodao je izvor. Iako je Kanye bio navikao da ga Kim u svemu i uvijek podržava, posljednje ispade Kim nije mogla podržati. "Nije znala koliko još može izdržati, ovog puta odbila ga je podržati". Prije nego što su ga hospitalizirali, Kim je Kanyeu navodno rekla da ne želi s njim pričati, da joj treba pauza.

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty)

"Osjećala je da on treba biti stabilan i podržavati je nakon pljačke", otkrio je izvor. Ipak, Kim to nije dobila, već je Kanye postao dodatno paranoičan nakon pljačke koja se dogodila 3. listopada, i tijekom koje je Kim doživjela traumu u Parizu. Stvari su tad postale gore. Kim je laknulo sada kad joj je suprug hospitaliziran, kada prima pomoć koja mu je prijeko potrebna. Čak i sada, dok je bio u bolnici, Kanye je zamolio Kim da mu donese glazbenu opremukraj bolesničkog kreveta, kao i skice njegove nove modne linije.

Kanye West, Kim Kardashian (FOTO: Getty)

Kim mu ništa nije donijela, već je naglasila da se sada moraju fokusirati na njegov oporavak. Trenutno je pod konstantnim okom liječnika, koji smatraju da je opasan sam za sebe. Jako je paranoičan, iako doktori pokušavaju sve da mu pomognu. Fokusirali su se zasad na pogađanje doze lijekove koja bi mu pomogla. Kanyeu stanje stagnira. Kim je svakog dana bila po nekoliko sati uz supruga, a djecu North i Sainta nije vodila u posjetu.

Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty)

Prema posljednjem pisanju svjetskih medija, Kanye West napustio je bolnicu te otišao kući. Obavezan je odazivati se na daljnje terapije.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se