Emotivni intervju

'Nakon što sam izgubio majku osjećao sam se izgubljeno!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kanye West je u showu svoje punice Kris Jenner po prvi put pokazao fotografiju malene kćerke North West, ali se i raspričao o svojoj ljubavi prema djevojci Kim Kardashian s kojom je u vezi od travnja 2012. godine.

36-godišnji Kanye se u showu 'Kris' otvorio po pitanju novog života sa svojom povećanom obitelji. Izjavio je kako mu je dijete unijelo stabilnost u život.

Pogledaj i ovo showbuzz Uskraćena djetinjstva SLAVNI I GROZNI RODITELJI Od malih nogu počeli eksploatirati svoju djecu

>> Napokon pokazana - Ovo je malena North West!

'Za mene je to pravi blagoslov. Osjećam kako će mi to dijete podariti stabilnost koju trebam da bih bio bolja i kvalitetnija osoba', priznao je.

Tijekom intervjua, reper je nahvalio voljenu ženu Kim Kardashian koja mu je podarila prekrasnu kći. Nije mogao ne naglasiti kako mu se život potpuno promijenio otkako je u vezi s njom.

'Nakon što sam izgubio majku, s vremena na vrijeme sam se osjećao izgubljenim. Kao da nisam imao za koga živjeti. Stalno sam nešto riskirao', tvrdi Kanye, čija je majka Donda preminulka 2007. godine od posljedica estetske kirurgije.
'Sad imam dvije osobe za koje živim', izjavio je u ovom emotivnom intervjuu.

Tijekom gostovanja u showu Kanye se osvrnuo i na kritike koje je dobivao na početku veze s Kim.

'Ljudi su mi govorili kako će mi ta veza uništiti kredibilitet kao glazbeniku i dizajneru. No, rekao sam im kako me nije briga jer ja volim tu ženu', objasnio je Kanye i time po prvi put potvrdio sva nagađanja koja su se u tom smjeru razvijala od travnja 2012 godine kad je slavni glazbenik stupio u vezu sa 31-godišnjom Kim Kardashian.

Kanye je priznao i kako je prije no što je s Kim stupio u vezu, veoma intenzivno želio i maštario o tome da bude njezin dečko.

'Sanjao sam o tome da budem uz nju. Samo govorim... Ne želim početi skakati gore-dolje po kauču ili nešto slično...', komično je dodao Kanye, referirajući se pritom na Toma Cruisea koji je u Oprah showu skakao po kauču kad je govorio o tome koliko voli Katie Holmes.

Kanye je rekao i kako ga je veza s Kim poboljšala kao čovjeka.

'Poboljšao sam se. Postao sam, zahvaljujući Kim, bolja osoba. Ona me učinila boljim čovjekom', izjavio je na oduševljenje svoje punice Kris koja se nadovezala na njegove riječi te poručila svima u publici kako se odlično slaže sa svojim zetom i kako se jako vole. Prava su velika sretna obitelj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene