'Poželi'

Posebna kemija: 'Zaprosila bih ponovno bivšeg supruga'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poslije sjajnog uspjeha pjesme "Mojot dom" koja je osvojila regionalni radijski eter. brojni Kaliopini fanovi mogu uživati u još jednom pop rock hitu kreiranom u stilu Eurovizijskog singla "Crno i belo".

"Zaprosila bi ponovo Romea!", izjavila je Kaliopi kada je po prvi put čula pjesmu "Poželi" iza koje autorski stoji Romeo Grill - njezin bivši suprug. I zaista, dokazano ostvareni glazbeni tandem Kaliopi – Romeo Grill priredili su još hit sing.

Pogledaj i ovo Mate Bulić - 1 "Puno je vremena prošlo" Mate Bulić priredio pravo veselje svojim fanovima: ''Poželio sam im zahvaliti što su molili za mene kad mi je bilo teško''

Kaliopi o obitelji Radeljak: 'Mi smo prijatelji, kada sam zaljubljena to ne krijem'

'Romeo je pravi lukavac, on mene jako dobro poznaje, još otkada sam imala 15 godina, rasla sam uz njega. On zna točno moje mane i vrline. To je pjesma Vučica u kojoj se svaka žena može pronaći. Tu je i pjesma Mrvica, mojem sinu najdraža - za koju on kaže 'mama to je najmoćnija i najnježnija pjesma u isto vrijeme'', rekla nam je nedavno makedonska zvijezda u intervjuu za Dnevnik.hr.

Pjesma "Poželi" snimana je u Skoplju, dok je mastering pjesme rađen u MSM Studiju u Münchenu. Singl "Poželi" prati i zanimljiv video spot kojeg možete pogledati upravo sada.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene