Samo 2 godine

Izgledali su tako sretno... Još jedan razvod u Hollywoodu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Imali su vjenčanje iz bajke, no brak nije potrajao. Hollywoodski par se razvodi nakon manje od 2 godine braka!

Jedna od najplaćenijih TV glumica Kaley Cuoco razvodi se od supruga tenisača Ryana Sweetinga. Još je to jedan celebrity par u nizu koji je odlučio reći zbogom bračnom životu. Vjenčali su se za novu godinu 2013. a sada nakon manje od 2 godine odlučili su se razići.

Pogledaj i ovo showbuzz VRTOGLAVI IZNOS SPASIO JE PREDBRAČNI UGOVOR Slavna glumica ne mora bivšem dati pola bogatstva

Megan Fox prekinula šutnju nakon razvoda braka na Instagramu

Kaleyin glasnogovornik poručio je kako 'se par sporazumno razišao', no detalji nisu još otkriveni. Glumica je inače i pobrisala sve fotografije sa suprugom na Instagramu, tako da se mnogi pitaju što se zapravo dogodilo. No, izgleda da glumica nije pretužna oko prekida. Na Instagramu je objavila fotografiju sa svojim psićem i kako uživa uz čašu vina baš na dan kada je izašla vijest o razvodu.

Inače, Cuoco je dugo godina bila u vezi s kolegom sa seta Johnom Galeckijem koji je glumio i njezinom dečka na setu popularne serije 'Big Bang Theory'. Svog uskoro bivšeg supruga znala je godinama, bili su dugo prijatelji, a onda su se nakon nekoliko mjeseci hodanja i vjenčali. No, očito nije potrajalo.

 

Happy puppy update**** This is Vera and her story is amazing- 6 years ago, I found her amongst others, in a box, on the corner of Hollywood and highland- I brought her home and forced @sanctionedjohnnygalecki (ok not forced , he had to pry her from my hands) to adopt her- anyways he did and I received a visit from her today!!! As you can see she spent time with my dog Zeus and Norman and she is still Johnny's little love to this day - love this story!!!! #verahighland (PS the rest of the puppies were all adopted as well!)

A photo posted by @normancook on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene