Promašila event?

Kakva sramota na crvenom tepihu - 'Ne znam priču baš dobro. Je li ona...?'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica i članica žirija X Factora, Nicole Scherzinger, osramotila se na crvenom tepihu nakon što ju je novinar upitao za komentar na pakistansku djevojčicu Malalu Yousafzai.

Nicole Scherzinger je u ponedjeljak stigla na crveni tepih bitanske dodjele nagrada 'Pride Of Britain' koja se dodjeljuje osobama koje su se istaknule svojom hrabrošću diljem svijeta.

Reporter je savršeno dotjeranu Nicole u jednom trenutku upitao da prokomentira nevjerojatnu hrabrost 16-godišnja Malale, koju su talibani upucali u glavu i vrat jer se zalagala za pravo na školovanje, Nicole se nije mogla sjetiti o kome je zapravo riječ.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Učinio ju najsretnijom Gornji dio badića nije joj posve prekrio bujne grudi, a njezin sedam godina mlađi zaručnik ne odvaja se od nje

>> 'Nije bilo lako posljednjih mjeseci. Moja obitelj bila je kraj mene cijelo vrijeme'

A upravo je ova malena Pakistanka bila najveća zvijezda dodjele 'Pride Of Britain' koju joj je uručio osobno David Beckham.

'Ne znam priču baš dobro. Je li ona...?', nikako se nije mogla sjetiti Nicole, nakon čega ju je novinar informirao o kome se zapravo radi.

No, izuzev ovog neznanja, Nicole je bila puna riječi hvale i divljenje ljudima koji su svojom hrabrošću zadužili sredinu u kojoj žive te koji su se istaknuli kao nevjerojato požrtvovni pojedinci.

Kako se snašla Nicole na crvenom tepihu, pogledajte u priloženom videu. Trenutak u kojem odgovara na postavljeno pitanje o Malali nalazi se na 0:50 sekundi ovog videa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene