Neki očarani, neki razočarani

Kakvo iznenađenje za konzervativnu naciju - Svi ostali hipnotizirani!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I to nikad ne biste pogodili čime!

Udovice i razvedene žene velika su tabu tema u mnogim dijelovima Indije. I sad zamislite iznenađenje nacije kad se na televiziji pojavi reklama koja slavi drugi brak tih žena.

Pogledaj i ovo Sarah Hyland i Wells Adams - 3 Baš lijepo! Slatka buntovnica iz hit serije stala pred oltar, nju i partnera vjenčao poznati kolega s ekrana!

U spotu u kojem se reklamira nakit jednog indijskog draguljara, prikazana je prekrasna mladenka koja se kiti skupim nakitom i pritom uživa u društvu svoje kćeri iz prvog braka dok se priprema za vjenčanje.

Tijekom ceremonije vjenčanja djevojčicu u naručje podiže i njezin poočim, majčin drugi suprug i svi zajedno uživaju u velikom i važnom trenutku za njihovu obitelj. Djevojčica novog supruga svoje majke kasnije čak pita može li ga zvati 'tata'.

Indijski mediji pišu kako je ova reklama očarala i hipnotizirala konzervativnu Indiju. Nazivaju je revolucionarnom reklamom i veoma hrabrim potezom za ovu zemlju.

No, reklama je očarala ne samo Indiju već i ostatak svijeta. Toliko ljepote, zanosa i obiteljskog sklada uvijek se rado pogleda i u njemu se itekako uživa.

U priloženom videu pogledajte što je to tako očaralo Indiju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene