BAŠ ZANIMLJIVO

VRIJEME JE DA SAZNATE Što su radili za najluđu noć u godini?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zavirivši u njihove profile na Instagramu doznali smo zanimljive detalje njihove proslave Nove godine.

 Ulazak u novu godinu proslavile su i brojne poznate osobe. Na Instagramu poslali su čestitke i donijeli djelić atmosfere sa svog dočeka Nove godine. Neki od njih Novu godinu nisu proslavili u krugu svojih najdražih jer su bili zaduženi za podizanje atmosfere na trgovima i u klubovima. Tako je Severina Novu godinu provela radno i to u Crnoj Gori gdje je nastupila u prekrasnoj haljini i "opasno" dubokim prorezom na leđima. S čašom u ruci svojim fanovima čestitala je Novu godinu. ''U 2017. želim svima ljubav… Dižem ovu čašu za ljubav'', napisala je Severina na svom Instagram profilu.

 

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Pogledaj i ovo Halid Bešlić Nova uz Novu! Halid, Lidija, Škoro, Pejaković samo su neke od zvijezda koje pjevaju na dočeku na Novoj TV: "Moja malenkost, moje kolege i dernek do bola!"

I Nina Badrić ispratila je staru godinu nastupajući u Dubrovniku.

 

A photo posted by Nina Badric (@badrich) on

Trudna pjevačica Pamela Ramljak  2017. godinu dočekala je u Križevcima, a za proslavu je odjenula crvenu haljinu. Za Pamelu prošla je godina, kako je i sama rekla, bila jedna od najljepših. Pamela očekuje svoje prvo dijete i ova godina će joj zasigurno lijepo započeti.

 

A photo posted by Pamela Ramljak (@pamelaramljak) on

No nisu sve pjevačice i voditeljice 2017. godinu dočekale radno. Voditeljica Anja Alavanja Rimac novu je godinu dočekala u dobrom društvu, a da je uvijek spreman za ludu zabava u pokazala je fora ukrasom na glavi na kojem je pisalo: Sretna Nova godina!

 

A photo posted by Anja Alavanja Romac (@anjaalavanjar) on

Lana Jurčević svojim je fanovima poslala dirljivu objavu i tople čestitke iz  Maroka. ''Usrećivali ste me na toliko različtih načina i hvala vam sto ste mi dali priliku da se i ja vama približim, pa makar i kroz Instagram..Ovo je bila godina, kao i svaka, puna uspona i padova. U prvom sam uživala, a u ovom drugom rasla, sazrijevala i jačala. Nadam se da ćete mi dati priliku da se i ubuduće družimo, učimo jedni od drugih i ovaj svijet učinimo barem malo boljim mjestom. Iako sam sad miljama daleko od vas, znajte da ste svejedno blizu mog srca. Sretna nova!'',napisala je Lana.

 

A photo posted by Lana Jurcevic Official

 Lana Klingor Mihić 2017. godinu dočekala je sa svojim suprugom Antom Mihićem, a svojim pratiteljima je poželjela puno ljubavi. '‘Volite se! Kao mi. To vam želimo u 2017.’'

 

A photo posted by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Nogometaš Ivan Rakitić svima je zaželio sretnu 2017. a novogodišnju noć proslavio je u društvu supruge Raquel i prijatelja.

 

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

U dobrom društvu i uz dečak Edisa Elkasevića odlično se zabavila i sportašica Sandra Perković.

 

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Iako su slavni i poznati, domaće zvijezde su pokazale kako i oni baš kao i svi ostali u novu godinu ulaze okruženi dragim ljudima te se odlično zabavljaju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene