Pitt od velike pomoći

Kako je Jolie sakrila operaciju od javnosti? Sada je otkriveno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie u tajnosti je prolazila cijeli oporavak nakon dvostruke mastektomije. Brad Pitt pobrinuo se da nitko ne uznemirava njegovu partnericu.

Oporavak Angeline Jolie nakon dvostruke mastektomije bio je dugotrajan, no sve je lakše uz voljene. Već nekoliko dana nakon operacije, Jolie se polako vraćala u normalu i počela je raditi i čitati scenarije.

Pogledaj i ovo showbuzz Hrabra Angelina Oglasio se i Brad Pitt: 'Svjedočio sam njezinoj odluci iz prve ruke'

>> Brad Pitt nikada sretniji: 'U našoj kući se stalno smije ili plače. I to volim, mrzim kad ih nema'

Planirali su preglede u klinici u rane jutarnje sate kada ima najmanje ljudi, a kako bi ostali što anonimniji, iznajmili su aute.

'Brad je učinio sve što je u njegovoj moći da sve ostane tajna i da zaštiti Angie', rekao je izvor blizak obitelji za People magazin. Brad je bio uz svoju dragu na svakoj operaciji, da bi joj bio potpora, otkrio je njezina doktorica Kristi Funk.

Njezino šestero djece isto je doprinijelo veselom raspoloženju, a Brad Pitt želio je zaštiti svoju obitelj od medija pod svaku cijenu. Cijeli proces trajao je od veljače do travlja, a Angeline nije dala da ju to ometa u poslu i humanitarnom radu.

>> Pročitajte potresno pismo Angeline Jolie!

Slavni par je jako blizak, pa su našli i nekoliko trenutaka da se zajedno nasmiju cijeloj situaciji.

'Sretna sam što imam partnera, Brada Pitta, koji je pun ljubavi i potpore. Stoga, svakome tko ima suprugu ili djevojku koja prolazi kroz ovo, znajte da ste vrlo bitan dio njezine tranzicije. Brad je bio u Pink Lotus centru za rak dojke svake minute tijekom moje operacije. Uspjeli smo naći i trenutke da se smijemo zajedno. Znali smo da je ovo ispravna stvar za našu obitelj i da će nas to samo još više zbližiti. Kao što i jest.', napisala je Angelina u svojem pismu nakon što je objavila svijetu i obrazložila svoju odluku.

Nakon ove operacije, čeka je još jedna jer je Jolie odlučila odstraniti i jajnike kako bi još više umanjila mogućnost obolijevanja od raka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene