Ljubav i dalje traje

Kakav prekid? S mlađahnim dečkom uživala u noćnom klubu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najveća podrška Rumer Willis njezina je mama Demi Moore.

Glumica Demi Moore (51) i njezin dečko Sean Friday (27) viđeni su u jednome noćnome klubu u Hollywoodu, gdje su došli pružiti podršku njezinoj kćeri Rumer Willis koja je nastupala na pozornici.

Pogledaj i ovo Demi Moore - 1 Nekadašnja seks-bomba! Slavnoj glumici senzacionalna prozirna haljina dala je savršenu dozu seksipila, zbog njene linije teško biste pogodili koliko joj je stvarno godina!

Ona OPET ima novog, mlađeg dečka!

'Demi je bila vrlo ponosna na kći. Rumer je u dugačkoj crnoj haljini s V-izrezom otpjevala pet pjesama. Publika je bila dirnuta njezinom izvedbom', rekao je izvor za E! News.

Za posljednju pjesmu na svom repertoaru, Rumer je odabrala hit Miley Cyrus 'Wrecking Ball'. 51-godišnja glumica pažljivo je pratila svaki njezin korak iz publike, ne skidajući osmijeh s lica, a također je svoju kćer nagradila pljeskom nakon svake pjesme.

'Izgledala je vrlo opušteno sa Seanom dok su uživali u Rumerinom nastupu. Rekli bi si samo nekoliko riječi u pauzama između pjesama, no bilo je preočito da je Demi došla isključivo zbog Rumer', otkrio je izvor.

Slavna glumica i njezin mlađahni dečko podijelili su vrlo intimne trenutke tijekom odmora u Meksiku, a čini se kako Demi uživa u svakom provedenom trenutku sa Seanom.

'Čini se vrlo zaljubljenom i sretnom. Sviđa joj se sva ta pažnja i vrlo je samouvjerena', otkrio je izvor.

Američki mediji nedavno su je povezivali s Alexom Pettyferom, s kojim je viđena u jednom klubu u Los Angelesu, no čini se kako je Sean još uvijek u igri.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene