Želi postati otac djevojčice

Turski ljepotan progovorio o zgodnoj supruzi i ljubomori u njihovom braku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kadir Dogulu i Neslihan Atagul možda su i najljepši par u Turskoj. Privlače pozornost i poslovno i privatno. U intervjuu Kadir Dogulu, zvijezda serije "Nauči me voljeti", otkriva kakve su im želje za budućnost.

Kadir Dogulu se vjenčao s glumicom Neslihan Atagul s kojom se jako lijepo slaže. Baš kao i glavni lik iz serije "Nauči me voljeti" glumac bi volio u privatnom životu imati kćer. Glumac kaže da je jako odvažan što se tiče kuhanja i trenutačno ga zaokupljaju delicije s kruhom.

Pogledaj i ovo showbuzz Imala samo 45 kilograma Nakon glasina da je teška ovisnica zvijezda "Ambasadorove kćeri" otkrila zašto joj se život promijenio u samo jednom danu

U seriji "Nauči me voljeti" igrate šefa kuhinje. Kako se vi snalazite u kuhinji?

Jako dobro. Godinama sam stjecao kulinarske vještine. Odrastao sam s majkom, izvrsnom kuharicom od koje sam puno naučio prije nego što sam počeo proučavati gastronomiju. Ona je bila ta koja me naučila kuhati, uživati u kuhanju i pomogla mi je razviti nepce za okuse. Zapravo, svoje sam slobodno vrijeme počeo odvajati za kuhanje, svidjelo mi se to pa sam nastavio. Nakon šest, sedam godina glume, zaigrao sam i lik kuhara Alpera. Doduše, u seriji previše ne gledamo njegove kulinarske sposobnosti, više pratimo obiteljski život i sve što se vrti oko njega.

Kuhate li i kod kuće?

Da, puno! Vjerojatno je kuhinja prostor kuće u kojemu najviše boravim, kao i Neslihan. Volimo kuhati. Radim razne vrste kruha. Kuhinja me zanima u svakom pogledu.

Što najviše volite kad vam supruga kuha?

Neslihan zna svako jelo dobro napraviti. Volim kad radi jela iz turske i osmanlijske kuhinje. I ja sam jako sretan kad njoj kuham.

Oboje ste glumci. Imate li poteškoća jer puno vremena provodite na setu?

Do krajnje mjere iskorištavamo pogodnosti rada u istom sektoru. Uvijek posložimo dane kad radimo u noćnoj smjeni. Naravno, postoje i iznimke. Ona katkad radi cijeli dan pa kući dolazi navečer, a ja tek tada odlazim na snimanje.

Što je promijenio brak u vašim životima?

Sitničav sam čovjek i volim red. Crpim nevjerojatnu motivaciju u potrebi da stvorim red svuda oko sebe, na poslu i u obiteljskom životu. Drago mi je što živim skupa sa ženom koja je isto sitničava, ne živi iz dana u dan, nego se voli pripremiti za svaki novi dan. Sve je u najboljem redu, uživamo i lijepo se slažemo.

U seriji igrate oca koji ima kćer. Biste li i u privatnom životu voljeli postati otac?

Bog zna da jako želim imati kćer. U tom mi je smislu lik Alpera donio nove simpatije. Moja kći u seriji jako je inteligentno dijete. Možda me poznanstvo s njom požuruje u želji da postanem otac, ali dijete je ozbiljna odgovornost. Ne mislimo na budućnost bez pripreme. Roditeljstvo nije moguće osobito dok imamo ovako guste radne obveze.

Napreduje li vaša karijera kako ste priželjkivali?

Sretan sam jer sam stekao priliku raditi s dobrim ljudima. Nastavljam raditi na drukčijim metodama mijenjajući mentore. Nadam se da ću se naći i u drugim žanrovima gdje mogu pokazati još više. Postoji još stvari koje bih rado radio. Kad steknem veću slobodu i moć u sektoru, volio bih surađivati u produkciji ili ako skupim hrabrosti, okušati se i u samostalnom radu.

Postoji li ljubomora u vašem braku?

Zašto ne bi postojala? Ljudi koji se vole ljubomorni su jedni na druge. Ali, katkad nas pitaju jesmo li ljubomorni na glumačke partnere svojih supružnika. To je za mene površan pristup ljubomori i oko njega se ne uzrujavam. Moja je supruga jedna od onih koja se sama dokazala, od svoje trinaeste godine je u tom poslu i stekla je status koji trenutačno ima boreći se zubima i noktima. Zbog toga je jako cijenim i poštujem. Štoviše, to sam sve saznao nakon što sam se zaljubio u nju zbog čega sam postao još privrženiji. Tko sam ja da ženi u koju sam se zaljubio zbog njezine kreativnosti i talenta kažem da ne može raditi svoj posao? To mi se čini kao da izdajem sebe i osobu s kojom želim provesti svoj život. Imam povjerenje u nju i ona ima u mene. Ostalo su prazne i trivijalne priče.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene