Ravno iz Hollywooda

Kad su bili puno mlađi: Prepoznajete li najveće zvijezde današnjice?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas su poznati i slavni, no i oni su jednom bili u školi i igrali za košarkašku ekipu. Kako su izgledali u prošlosti, pogledajte u galeriji!

Oni su najveća hollywoodska imena današnjice, no jednom su bili dio košarkaškog tima. Snakkle se dokopao fotografija iz prošlosti i s nama podijelio kako su zvijezde izgledale u svojim dresovima dok su igrali košarku u školi. Mnogi njihovi vršnjaci vjerojatno nisu ni sanjali da školske klupe i terene dijeliti s hollywoodskim zvijezdama.

Pogledaj i ovo Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 5 Pravi Frajeri! Najveći holivudski zavodnici ponovno udružili snage, ni pokoja sijeda s godinama ih nije učinila manje poželjnima!

Samouvjereni glumac Jamie Foxx košarku je igrao u srednjoj školi u Teksasu 1986. Tada još nije bio poznat kao Jamie već pod svojim pravim imenom Eric Bishop. Brad Pitt bio je zasigurno neodoljivi klinac! S plavom kosicom i nasmiješenim licem, i u svojim školskim danima u Springfieldu u Missouriju, bilo ga je nemoguće ignorirati.

>> Kim i Kanye nisu jedini - Evo još golišavih zvijezda na naslovnicama!

I Britney Spears je 1997. bila popularna djevojka. Iste je godine objavila i svoj veliki hit 'Baby One More Time'. I George Clooney bio je popularan dečko u srednjoj školi u Kentuckyju, dok je 12-godišnju Renee Zellweger bilo je teško prepoznati ispod kečkica.

Pogledajte ih sve u galeriji!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene