Pala je i pusa

Indira: 'Drugi su imali Barbiku, a ja motiku!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira je tijekom humanitarne akcije skinula svoju majicu i dala je svom obožavatelju koji je nakon toga još od omiljene pjevačice dobio i pusu!

Danas je održana akcija Antene Zagreb uređenja parka i igrališta u zagrebačkom naselju Travno pod nazivom 'Za ljepši grad'.

>> Stefan Kapičić: 'Svi smo plakali kad je došao naš kraj!'

Pogledaj i ovo showbuzz 'Ženska ćakula' Jedna u pripijenoj haljini, druga u vrućim hlačicama - 'nadmašila' ih Brena!

U akciji su sudjelovali brojni poznati pa su tako stanovnicima Travnog pomagali Doris Pinčić, pjevačica Colonije, Indira te brojni drugi.

Glumice Nataša Janjić i Kristina Krepela također su bile u Travnom, najpoznatija hrvatska modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, kapetan KK Cibone Marin Rozić i njegov suigrač Marko Jagodić Kuridža.

Slavonka Indira: 'Ja nemam 'zelenu ruku''

Ja sam obučena zvijerka, meni četkica nije strana', komentirala je Indira kako se natjecala Kristinom Krepelom tijekom akcije koja će prije obojati sprave na igralištu.

Indira je komentirala kako nema 'zelenu ruku' za vrtlarenje, ali zato zna kako se koristi motika .'Nama je to u Slavoniji svima jako dobro poznato', šalila se Indira tijekom intervjua za Dnevnik.hr te dodala: 'Drugi su imali Barbiku, a ja motiku!'. Nakon toga je jednom starijem gospodinu, koji je njezin obožavatelj dala svoju majicu koji je  skinula pred kamerama.

Nataša  Janjić: 'Volim kućanske poslove i generalke'

Osim nje, ovu akciju je komentirala i Nataša Janjić koja je rekla kako voli spremanje i uređivanje, ali ne vrtlari jer živi u stanu.

'Ja volim kućanske poslove i generalke', priznala je Nataša. Još je u šali komentirala: 'Dali su mi lopatu kao rekvizit u akciji'Za ljepši grad', a ja sam mislila da su to štikle'.

Akcija počela 2010. godine

Akcija 'Za ljepši grad' započela je 2010. godine kada je Antena Zagreb u suradnji sa Zagrebačkom bankom započela veliku inicijativu za uređenje lokacija diljem grada. Danas, četiri godine kasnije, Antena Zagreb je zajedno sa svojim slušateljima i građanima, zahvaljujući više od 400 prijava, uredila 9 lokacija u Zagrebu. Tako su novo lice u protekle tri godine dobili Park Mladenaca u Sigetu, pothodnik u Gajnicama, dječje igralištu u Donjoj Dubravi, pothodnik između Zapruđa i Utrina, prolaz u Runjaninovoj, igralište Dječjeg vrtića u Sigetu, park ispred ulaza u tunel na Gračanima, Sportski centar na Ravnicama te park ispred stambenih zgrada u Vukomercu.

Da se sve može kad se male ruke slože, dokazali su brojni ljudi koji su se sa svojom djecom odazvali akciji i uredili dječje igralište. Kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene