Sprema se tužba

BIEBER USKORO NA SUDU? "Slučaj su preuzeli odvjetnici"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Protiv slavnog pjevača sprema se tužba zbog nanošenja fizičkih ozljeda.

Justin Bieber uskoro bi se mogao naći na optuženičkoj klupi. I to zbog nedavnog incidenta u Madridu koji se dogodio dok je Bieber autom prolazio pored horde obožavatelja. Slavi pjevač šakom je udario obožavatelja koji ga je pokušao dodirnuti i pri tome mu nanio fizičke ozlijede. Krvava usnica bila je sasvim dovoljna da 18-godišnji Kevin Ramirez krene u pravnu bitku protiv Biebera.

Pogledaj i ovo Justin Bieber - 3 Na tugu mnogih Omiljena tinejdžerska zvijezda otkazala je sve koncerte, fanovi su ozbiljno zabrinuti za njegovo zdravlje

"Osjećam se razočarano i povrijeđeno. Slučaj je trenutno u rukama odvjetnika. Oni su to preuzeli. Trenutno vam ne mogu otkriti više informacija", kazao je ozlijeđeni Španjolac. Tijekom intervjua na jednoj lokalnoj radijskoj postaji Ramirez je otkrio i da ni u jednom trenutku nije pomislio da bi mu se tako nešto moglo dogoditi.

"Nisam mislio da će me udariti. Dan ranije družio se s fanovima na aerodromu i mislio sam da mu je drago što nas vidi. Mogao mi je odmaknuti ruku ili bilo što drugo napraviti umjesto ovako agresivnog udarca. Ostao sam u stanju totalnog šoka", ispričao je Kevin. Zbog incidenta, unatoč tome što je imao ulaznicu za koncert, nije otišao. Policija je pak u srijedu potvrdila da ne istražuje incident te da je na žrtvi da odluči hoće li podići tužbu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene