TKO JE ONA?

NOVA LJUBAV Justin uhvaćen u društvu nove cure

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Justin Bieber večer je proveo bez djevojke Sophije Rich. Društvo mu je pravila tajanstvena djevojka

Iako je svoju novu ljubav potvrdio na svim društvenim mrežama, čini se kako se kanadska mega zvijezda Justin Bieber ipak voli zabavljati bez svoje bolje polovice.

Pogledaj i ovo showbuzz rat na Instagramu OBJAVIO FOTKU S NOVOM DJEVOJKOM Bivša mu poručila što misli

Podsjetimo, prije nekoliko dana Justin Bieber obrisao je svoj Instagram profil nakon što se sa svojim fanovima obračunao na toj društvenoj mreži.
Iako je posljednje slike objavio na Instagramu sa svojom djevojkom, Sophie Richie, čini se kako se Justin sinoć itekako dobro zabavljao u noćnom provodu i to bez svoje djevojke, piše Mirror.

Naime, prema sinoćnjim fotografijama pjevač (22) zabavljao se s pjevačicom Rihannom u jednom noćnom klubu u Londonu. Nedugo zatim, Justina su kamere uhvatile kako ulazi u automobil sa nepoznatom djevojkom u ranim jutarnjim satima.

Rihanna se ostala zabavljati sa ostalim zvijezdama u noćnom klubu koji je napustila oko pet sati te je kasnije njezin automobil viđen ispred hotela u kojemu pjevačica boravi.

Inače, Rihanna i Justin borave u Londonu u sklopu jednog festivala zabavne glazbe. Čini se kako je Justin nakon Selene i tek nedavno upoznate Sophije pronašao novu ljubav.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene