Justin Bieber sjajno se proveo u Zagrebu. Izašao je vani, jeo u poznatom restoranu, igrao s Medveščakom... Napravio je pravu reklamu Hrvatskoj!


Zbogom Bieber, prava si raja! To je jedino što možemo poručiti mladog Justinu Bieberu koji je stigao u Hrvatsku te u srijedu održao spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni u sklopu njegove turneje Purpose. Nakon što je oduševio brojne obožavatelje, ostao je u Zagrebu i zabavljao se nakon tijekom četvrtka i petka.

U poslijepodnevnim satima ispratile su ga iz Zračne luke Zagreb obožavateljice, a među okupljenima je bila i supruga bivšeg premijera, Sanja Orešković s kćerima. Vrijeme koje je proveo u Zagrebu dobro je iskoristio. Igrao je hokej s Medveščakom(ipak je dečko iz Kanade, op.a.), večerao u našem poznatom restoranu te se proveo na narodnjacima.

Justin Bieber napustio Zagreb (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL)

Posjetio je i jedan zagrebački glazbeni studio. Sjajno se proveo, usput malo i izreklamirao Hrvatsku, a ljubazan je bio do kraja. Na Plesu se izgrlio s obožavateljicama, a na poklon je od njih dobio i čokoladu.

Justin Bieber napustio Zagreb (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL)