Planira se svadba

LJUBAV DINAMOVCA I STUDENTICE: 'Svašta ružno govore o nama'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marta Radić osvojila je srce Juniora Fernandeza kada ju je ugledao na Instagramu. Ubrzo su se počeli dopisivati, a ostalo je povijest...

Nogometaš Dinama Junior Fernandes planira svadbu sa svojom prelijepom zaručnicom, studenticom ekonomije Martom Radić, kako smo nedavno ekskluzivno izvijestili!. Lijep par upoznao se preko Instagrama, gdje je jedne samotne večeri Junior zamijetio Martu i poslao joj poruku.

'Dugo je trajalo virtualno upoznavanje prije nego što smo se našli. Nije nam bilo lako zbog jezika, ali koristili smo internetske prevoditelje radi bolje i lakše komunikacije', rekao je Junior. Ovaj netipični par ne izlazi često, jer Marta sjajno kuha. Draže su im večeri uz filmove i domaće jelo koje lijepa Dalmatinka sprema. 'Više volimo druženja kod nas kod kuće. Kako znam sve pripremati, češće jedemo kod kuće', priča Marta. Ipak, otkako su zajedno, doživjeli su i brojne neugodnosti. 'Svašta ružno govore o nama, zašto sam u vezi s crncem, da sam se odlučila udati za njega zbog novca', dodaje mlada ljepotica, koja se komentarima ne zamara previše.

Svadbu su već krenuli planirati, a zaručeni su oko dva mjeseca. Junior je Martu zaprosio na Valentinovo, a ona je reagirala emotivno. Nakon svadbe, planiraju djecu. Junior je već otac jednog dječaka, koji živi u Čileu, i sa kojim se Marta sjajno slaže. 'Kad je o Junioru riječ, on bi volio da već sutra ostanem trudna. On želi još dvije kćeri. A ja bih također voljela kćerkicu, no to planiramo poslije vjenčanja. Imat ćemo malo Beyonce', priča Marta. Njihova ljubav živi unatoč svemu, čak i neugodnostima koje su doživjeli. Osim što su im vandali već dvaput provalili u kuću, kuću Martinih roditelja išarali su bezobraznim porukama. Ipak, Junior se ne zamara, i obožava život u Hrvatskoj, koju je dodatno zavolio uz Martu, piše Story.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene