Expecto Patronum

Poznata glumica priznala - 'Nikada se nisam seksala trijezna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Publici je poznata po ulozi Molly Weasley iz filmova o malom čarobnjaku Harryju Potteru.

Glumica Juile Walters poznatija kao Molly Weasley, mama Harryjevog najboljeg prijatelja Rona u serijalu filmova o Harryju Potteru, otvoreno priznala kako se nikada nije seksala trijezna.

Pogledaj i ovo David Bradley Fanovi ostali zapanjeni Legendarni glumac kojeg pamtimo po ovoj ulozi pojavio se na potpuno neočekivanom mjestu: ''Ma je li ovo on!?''

FOTO Osvojili su svijet kao klinci - Evo što rade danas!

Iako iza sebe ima sjajnu filmsku karijeru i zaažene uloge, pomislili bi kako puca od samopouzdanja, ipak, istina nije baš takva.

Šezdesetpetogodišnja glumica priznala je kako je uvijek patila od pomankanja samopouzdanja i kako s muškarcima nikada nije spavala - trijezna!

Sjeća se večeri kada je upoznala svog sadašnjeg supruga. S prijateljicom je iskapila tri boce šampanjca i bila poprilično pijana, ipak i dan danas točno zna kakve je sve gluposti izgovorila.

'Prijateljici sam rekka kako Grand (sadašnji suprug) ima vrat poput mog bedra. Ubrzo sam ga pozvala u svoj stan u kojem je do dan danas ostao', rekla je Julie.

'Sjećam se i toga da sam ga te prve večeri kada smo se upoznali pitala želi li moju djecu. Imala sam jako malo samopouzdanja i alkohol mi je bio oslonac. Tada sam se pitala, tko se uopće želi seksati trijezan', bila je iskrena Julie.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene