Na pragu 50-e

Hollywoodska miljenica poslala snažnu poruku: Otkrila lice bez šminke

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavne glumice često su pod pritiskom javnosti kako trebaju izgledati savršeno, a Julia Robert pobunila se protiv tog trenda.

Slavna glumica i miljenica Hollywooda Julia Roberts poslala je snažnu poruku putem svojeg portreta bez šminke kojega je objavila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Julia Roberts i Danny Moder - 1 Sve drže u tajnosti Zaljubili su se dok su bili u vezi s drugim partnerima, a njihov brak već je dva desetljeća jedan od najskladnijih!

S pravom nosi status DIVE: 'Ona ima sve'

 

Perfection is a disease of a nation. We overlay our faces with tons of make-up. We get botoxs and even starve ourselves to become that perfect size. We try to fix something but you can't fix what you can't see. It's the soul that needs the surgery. It's time that we take a stand. How can you expect someone else to love you if you don't love yourself? You have to be happy with yourself. It doesn't matter what you look like on the outside, it's whats on the inside that counts. Today, I want to put up a makeup-free photo. I know I have wrinkles on my skin but today I want you to see beyond that. I want to embrace the real me and I want you to embrace who you are, the way you are, and love yourself just the way you are.

A photo posted by Julia Roberts ️️ (@juliarobertsoriginal) on

'Savršenstvo je bolest nacije', poručila je Julia koja je očito bila inspirirana Beyonceinom pjesmom 'Pretty Hurts'.

'Pokrivamo svoja lica s tonom šminke. Koristimo botoks i izgladnjujemo se kako bi bili savršena veličina. Popravljamo na svojim tijelima nešto što se i ne vidi. Naša duša treba inspiraciju', poruka je 47-godišnje glumice koja je citirala stihove pjesme Queen B.

Julia Roberts uvijek je bila posebna po svojoj specifičnoj ljepoti i neodoljivom osmjehu, a proslavila se filmom 'Pretty Woman', dok joj je uloga Erin Brockovich donijela i Oscara.

'Kako očekujete da vas netko voli kada i sami sebe ne volite. Moramo biti sretni u svojem tijelu, nije važno kako izgledaš izvana ako se lose osjećaš. Prihvaćam sebe u potpunosti i želim da svatko od nas prihvati samoga sebe, voli se baš onakav kakav jesi', kaže Julia koja se nedavno našla i na pozornici koncerta Taylor Swift čime je dala podršku mladoj pjevačici. 

 

A photo posted by Julia Roberts ️️ (@juliarobertsoriginal) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene