Plijenila pažnju

Josipa Rimac za šetnju Kninom odabrala veliki modni hit

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša Kninska gradonačelnica Josipa Rimac oduvijek je pratila modne trendove, a danas je privukla pažnju pomno izabranim kombinezonom.

Josipa Rimac jedna je od hrvatskih političarki koja modne trendove spretno kombinira s poslovnim stilom kakav zahtjeva politički svijet.

Pogledaj i ovo Josipa i Josip Pleslić Evo kako izgleda Josipa Rimac u braku je s bivšim agentom SOA-e, on joj je drugi muž, a vjenčali su se brzo nakon njezina razvoda!

Plavi kombinezon s istaknutim bijelim točkicama uz koji je kombinirala tirkizni lak za nokte i ručni sat iste nijanse, Josipa Rimac nosila je dok je šetala Kninom uoči 21. obljetnice ''Oluje''.

Iako od svibnja više nije gradonačelnica tog grada, ova HDZ-ovka i dalje plijeni pažnju kako svojim izgledom tako, ali i aferama koje se oko nje vrte.

Modne kombinacije koje uključuju kombinezone, za što se danas odlučila Rimac, među omiljenima su kod fashion blogera, pa nije ni čudo da se ova političarka koja uvijek prati trendove danas gradom prošetala baš u ovakvom izdanju.

Pročitajte više --> Vladarice stila: 5 najbolje odjevenih hrvatskih političarki

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene