ne skida osmijeh s lica

Radeljak u društvu zanosne crnke stigao na dodjelu: "Ovdje sam upoznao Enu"

Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Josip Radeljak stigao je na dodjelu glumačke nagrade u zanimljivom društvu.

Dok Vlatka Pokos u Kanadi očajava zbog pravne bitke s Josipom Radeljakom, dobro raspoloženi poduzetnik stigao je na dodjelu nagrade Najhistrion. Društvo mu je pravila misteriozna crnka s kojom je sudeći po fotografijama izuzetno blizak.

Pogledaj i ovo Josip i Lana Radeljak Puca od ponosa! Dikan otkrio da je postao djed i objavio rijetke fotke kćeri koja je sve sve sličnija svojoj pokojnoj majci

  Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Radeljak i njegova pratnja nisu krili osmijehe tijekom dodjele koja se održala u Histrionskom domu. Upravo to mjesto evocira kod Radeljka posebne uspomene.
"U Histrionima je Ena započela svoju karijeru. Histrione pratim od prvog dana, a tu sam i upoznao Enu", prisjetio se Radeljak. Otkrio je da inače jako voli Histrione te da je bio na svim njihovim premijerama.

"Ovdje je pravo društvo, ovdje su svi dragi, pošteni, iskreni i ugodni ljudi. Ovo je scena koju jako poštujem, zaključio je Radeljak za Scena.hr. Na dodjeli su slavili Ankica Dobrić i Franjo kuhar koji su nagrađeni nagradom Najhistrion 2017. godine.

Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene