Izgleda da je ozbiljno

Slavlje kod Radeljaka! Dikan mlađahnu crnku doveo na obiteljski ručak

Ivana Stanojević (FOTO: Facebook) Ivana Stanojević (FOTO: Facebook) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Stanojević (FOTO: Facebook) Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Josip Radeljak Dikan ima novu ljubav. Svoju odabranicu više ne krije od očiju javnosti.

Josipu Radeljaku Dikanu ponovno su procvale ruže na ljubavnom planu. Vremešni poduzetnik uživa u ljubavi s značajno mlađom djevojkom, beogradskom ekonomistivom Ivanom Stanojević. O njihovoj romansi počelo se nagađati još ljetos, a nedavno je stigla i prva potvrda njihove ljubavi.

Pogledaj i ovo Ivana Stanojević (FOTO: Facebook) Bez make up-a Seksi Ivana šeta špicom: Dikanova atraktivna crnka i dalje uživa u Zagrebu

S novom odabranicom Josip Radeljak pojavio se na dodjeli jedne glumačke nagrade i svima jasno dao do znanja koliko je ispunjen na privatnom planu. Tamnokosu ljepoticu Dikan ne krije od obitelji, ali ni od očiju javnosti.

Na svom Facebooku pohvalio se blagdanskom idilom iz svog doma. U obiteljskom ručku uživala je i Ivana, a nakon što je blagdanskim delicijama napunila svoj trbuščić u naručje je uzela čupavog mačka. Nadamo se samo da joj partner neće zamjeriti što se mazi s drugim.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene