Počeo se baviti sportom

ŽIVOT NAKON HARRYJA POTTERA Bucmasti Gregory izrastao u pravog komada!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Josh je proveo 5 godina trenirajući ju jitsu koji mu je privlačniji od boksa te se zbog toga odlučio na MMA borbe

Josha Herdmana svi pamte kao neuglednog bucmastog Gregoryja Goylea u Harry Potteru.

Pogledaj i ovo PR Hannes Þór Halldórsson Dvostruki život islandskog redatelja: Prije četiri godine branio je protiv Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, a danas ima hit europsku komediju

No, on danas ima 28 godina i pretvorio se u zgodnog komada. Počeo se baviti sportom, a nedavno se počeo bavit i MMA borbama!

 

Josh dolazi iz sportske obitelji - otac mu je bio profesionalni igrač ragbija, a oba starija brata su bili boksači pa je tako odrastao u okružju u kojem su sportske aktivnosti poput MMA borbi normalna stvar.

Iako se zaokupio sportom još uvijek nije odustao od glume. Ima agenta i odlazi na audicije te se nada ulozi koja će ga vinuti u zvijezde. Kako izvještava Glamour, Josh je protekli vikend imao svoju prvu borbu u Londonu i to protiv poljskog borca Janusza Walachowskija.

Svi glumci iz filmova u Harry Potteru u odrasloj dobi doživjeli su svoju potpunu preobrazbu. Iako su u našim umovima ostali fiksirani kao klinci, danas u realnosti izgledaju potpuno drugačije.

Emma Watson i Daniel Radcliffe bili su meta najvećih komentara o čudesnoj preobrazbi, ali nagrada za najbolju preobrazbu ipak ide Joshu Herdmanu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene