Ovo nije očekivao

Prava zloćka – nakon prekida slijedila je osveta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon ovoga zasigurno je poželio što ju je ostavio preko telefona!

Prije nekoliko mjeseci Jason Derulo ostavio je svoju dugogodišnju djevojku Jordin Sparks. Jason je počeo je sve više zarađivati i to je jedan od glavnih razloga zašto se nisu oženili. Navodno je upravo to razlog njihovog prekida. Da stvar bude gora, slavni je pjevač Jordin ostavio preko telefona. jer u tom trenutku nije bio u zemlji.

Pogledaj i ovo showbuzz Na Grammyjima Na istom mjestu s bivšim koji ju ostavio - preko poruke!

Jason Derulo i Jordin Sparks prekinuli su svoju vezu nakon čak tri godine.

Ipak, Jordan mu je odlučila vratiti istom mjerom pa je u svom remixu Drakeove pjesme 'How Bout Now' odlučila progovoriti o njihovoj vezi.

'Izbrisala sve brojeve drugih muškaraca iz telefona zbog tebe. Sjećaš se kad si ozlijedio vrat, ja sam ti prala leđa. Vjerojatno se ne sjećaš pola s**** koja sam radila za tebe', pjeva Jordin, a svi nagađaju da su riječi upućene upravo njezinom bivšem dečku. Razlog više da priča bude istinita je činjenica da je Jason doista imao tešku ozljedu vrata u siječnju 2012. godine, kada je pao na probi pa se Jordin brinula za njega.

Jordin je progovorila i o stvarima koje je Jason navodno pričao okolo o njoj, a tiču se činjenice da je s njim bila zbog imena i slave te je na kraju zaključila kako je ona sada odlično, a on jadan, piše The BomBox.

'Stvari su se otele kontroli. Bilo je puno napetosti iz različitih razloga, puno svađa ... Sve je to s vremenom negativno utjecalo na naš odnos. Kad počnete imati više loših nego dobrih vremena, vrijeme je da odustanete, jer sve to postaje neizdrživo. Takva napetost puno je teže pala njoj, nego meni. Ona je postala jako frustrirana, što je postao i moj problem. Varanje nije bio razlog našeg prekida, unatoč raznim pričama', rekao je pjevač odmah nakon prekida.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene