447271
447271
447271
447271
447271

TIJEKOM SNIMANJA Završio u bolnici zbog predoziranja

  • , 20.08.2016., 17:22
  • Autor:
  • komentara

Glumac je u konačnici obolio i od bronhitisa.

 
 
 
 
Johan Hill, Leonardo Di Caprio (Foto: Getty)
Johan Hill, Leonardo Di Caprio (Foto: Getty)

Glumac Jonah Hill završio je u bolnici jer je ušmrkao previše lažnog kokaina tijekom snimanja 'Vuka s Wall Streeta'.

Johan Hill (Foto: Getty)

Johan, koji je u filmu tumačio ulogu burzovnog mešetara Donniea Azoffa, otkrio je kako je u konačnici obolio od bronhitisa zbog prevelike količine vitaminskog praha koji je udisao tijekom snimanja filma prije tri godine, piše Mirror.

Johan Hill (Foto: Getty)

'Toliko sam šmrkao lažnog kokaina tijekom snimanja filma da sam tri tjedna imao bronhitis. 'Završio sam u bolnici. Bio je to vitaminski prah, ali nije važno jer ako udišete nešto u tolikim količinama u vaša pluća, razbolit ćete se', otkrio je glumac koji inače ima problema s kilama, u talk showu Any Given Wednesday.

Johan Hill (Foto: Getty)

'Doslovno smo šmrkali lažni kokain sedam mjeseci i to svakodnevno. U životu nisam uzimao toliko vitamina D. Mogao sam prebaciti auto preko svoje glave', rekao je Johan. Ne baš sjajno iskustvo s umjetnim drogama nije spriječilo Johana da prihvati ulogu u još jednom filmu u kojem će glumiti ovisnika o drogama. Riječ je o filmu 'War Dogs koji se nedavno počeo prikazivati i u našim kinima.

Johan Hill (Foto: Getty)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se