Otac doznao kad i cijeli svijet

Angelina nije rekla tati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina je jučer iznenadila svijet podacima iz svog privatnog života - u New York Timesu je objavila kako je izvršila dvostruku mastektomiju. No, zajedno s ostatkom svijeta, ovu novost u životu svoje kćeri doznao je i njezin otac Jon Voight.

Jon Voight, koji je nakon 10 godina nepričanja s Angelinom obnovio odnos s njom 2011. godine i to zahvaljujući intervenciji Brada Pitta, smatra odluku svoje kćeri izvanrednom i nimalo joj ne zamjera što ga o tome nije ranije izvijestila iako su se družili dva dana prije objave teksta u New York Timesu.

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

>> Angelina Jolie: Hrabar korak koji je osvijestio sve žene svijeta

'Moja ljubav i divljenje koje osjećam prema svojoj kćerci ne mogu se opisati riječima', izjavio je glumac za New York Daily News. 'Vidio sam je dva dana ranije sa svojim sinom i njezinim bratom Jamieom.

>> 'Sada je Angelina Jolie doista najljepša žena na svijetu'

>> Oglasio se i Brad Pitt: 'Svjedočio sam njezinoj odluci iz prve ruke'

Zajedno smo proslavili njegov rođendan. Bio je i Brad Pitt. No, nisam ništa znao. Nije se ništa moglo ni naslutiti', ispričao je glumac te dodao kako je bio iznenađen kad je pročitao tekst u New York Timesu.

Podsjećamo, Angelina se odlučila na dvostruku mastektomiju odnosno uklanjanje obiju dojki nakon što je doznala kako je nositelj gena BRCA1 i zbog toga ima 87 posto šansi da oboli od raka dojke te 50 posto šanse da dobije rak jajnika.

Od veljače do travnja trajao je postupak uklanjanja dojki i nitko ništa nije posumnjao. Jedini koji je sve znao bio je, naravno, njezin partner Brad Pitt.

I Bradova majka je za magazin People komentirala ovaj potez svoje snahe. Izjavila je kako je ponosna na njezinu odluku te kako je svi članovi njezine obitelji neizmjerno vole.

Oglasio se i Angelinin brat James Haven.

'Moja sestra, kao i naša majka, uvijek na prvo mjesto stavlja svoju djecu. Tako sam ponosan što sam njezin brat', izjavio je.
Ova njegova izjava odnosi se upravo na Angelinine riječi kako se na odluku o uklanjanju obiju dojki odlučila zbog toga da može dulje živjeti i provesti mnogo vremena sa svojom obitelji.

'Svjedočio sam njezinoj odluci iz prve ruke i smatram Angelinin izbor, kao i svih onih poput nje, apsolutno herojskim. Zahvaljujem se našem medicinskom timu na njihovoj njezi i pažnji. Sve što želim za nju je dug i sretan život s našom djecom i sa mnom. Ovo je sretan dan za našu obitelj', poručio je slavni glumac Brad Pitt koji je poslao medijima svoje priopćenje.

Nakon svega što je prošla, Angelina je napokon odlučila i službeno reći da svojem dugogodišnjem partneru. 'Postalo im je važno da svoju vezu i službeno potvrde. A Angelina je poručila i kako će se dogoditi prije nego li svi misle', poručio je izvor za Daily Mail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene