433302
433302
433302
433302
433302

POZNATI O TERORIZMU 'Vjerujem da smo još uvijek vrlo sigurna zemlja'

  • , 19.07.2016., 12:20
  • Autor:
  • komentara

Iako je terorizam uzeo maha u cijelom svijetu, naši celebrityji i dalje se u Hrvatskoj osjećaju dosta sigurno!

 
 
 
 
Jole, Ante Vukičević, Danijela Martinović (Foto: PIXSELL)
Jole, Ante Vukičević, Danijela Martinović (Foto: PIXSELL)

Terorizam je postao svakodnevna prijetnja zapadnjačkom načinu života, a nemili događaji u Belgiji i Francuskoj posljednjih mjeseci prestrašili su građane Europe, ali i Hrvatske. Ipak, naši celebrityji kažu: U Hrvatskoj se osjećamo sigurno!

'U Hrvatskoj se osjećam sigurno i nadam se kako će naša zemlja ostati pošteđena terorističkih napada. Oni nedavni u Belgiji i Francuskoj te diljem svijeta nažalost pokazuju kako je terorizam postao izvozni proizvod i više nije rezerviran samo za ratna žarišta. Zasigurno trebamo biti oprezniji u svakodnevnom životu', rekla nam je Danijela Martinović.

Danijela Martinović (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Slaže se s njom i vaterpolist Ante Vukičević. 'Osjećam se sigurno u Hrvatskoj, iako smo kao članica Europske unije i NATO saveza sigurno u krugu zemalja koje su u fokusu raznih terorističkih skupina. Vjerujem kako naše službe sigurnosti dobro obavljaju svoj posao te da smo još uvijek vrlo sigurna zemlja. Nažalost, svjedoci smo toga da je terorizam stigao u samo srce Europe te stoga moramo biti oprezni', kazao je Vukičević.

Joško Čagalj Jole (Foto: PR)

'Tužno je čitati što se sve događa u svijetu pod okriljem terorizma. Do sada smo čitali da se to događa negdje daleko od nas, no sada je to sve zadesilo i samo srce Europe. Suosjećam se sa svim žrtvama i njihovim obiteljima, ali isto tako i sa svim izbjeglima koji su morali pobjeći iz svojih domova baš zbog tog terorizma. Tužan sam kad vidim da pojedinci odlučuju o sudbini drugih vođeni motivima koje ja ne mogu razumjeti. U svojoj zemlji se osjećam sigurno. Nadam se da će se ljudi konačno urazumit i da ćemo svi lijepo živjeti u miru i ljubavi. I da profit neće biti na prvom mjestu', zaključio je Jole.

Ante Vukičević (Foto: Goran Matijašec)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se