Ne žali ni za čim

SJEĆATE LI GA SE? Bio je na vrhuncu slave, a onda je nestao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na vrhuncu slave jednostavno je nestao, a sada su otkriveni i razlozi.

Johnny Knoxville jedna je od onih zvijezdi koja je na vrhuncu slave jednostavno nestala. Glumac i komičar kojeg pamtimo kao kreatora i sudionika popularne reality serije 'Jackass' povukao se iz javnog života nakon što je doživio popularnost filmske zvijezde nakon ogromnog uspjeha serijala.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije znala što je čeka Stravični talent show koji nećete moći gledati ako niste JAKO HRABRI!

Posljednjih godina o njemu se vrlo malo zna, a tek je nedavno je na YouTube kanalu Looper otkriveno što doista stoji iza njegovog povlačenja sa scene.
Glumac je, podsjetimo, ostvario nekoliko uloga u filmovima kao što su 'The Dukes Of Kazard', 'Walking Tall' i 'The Ringer' no kritičari, ali i publika filmove jednostavno nisu prihvatili.

U spomenutim ostvarenjima Johnny je uglavnom imao uloge dežurnih nestašnih vragolana, što baš i nije sjajan recept za uspješnu glumačku karijeru.

Baš takvu ulogu imao je i u svom showu 'Jackass' koji mu je osim slave donio i brojne ozljede. Ne iznenađuje činjenica da se Knoxville nekoliko puta ozbiljno ozlijedio snimajući 'Jackass'. Dva puta žestoko je nokautiran dok je snimao prvi film 'Jackass', a navodno je i zamalo izgubio život jednom kad je raketa eksplodirala ispod njega.

 Međutim, tek su ga čekale prave nevolje. Lom penisa i probijanje uretre kad je skeč s motociklom krenula po zlu. Zbog svega i dan danas svakodnevno koristi kateter, piše Unilad.

No ono što ga je potpuno slomilo je gubitak kolege i prijatelja Ryana Dunna koji je poginuo u prometnoj nesreći. U trenutku smrti Dunn je imao 34 godine, a Johnny se tada obratio javnosti i najavio da uzima odmak od karijere komičara.

"Oprostite, trenutno sam jako tužan jer sam izgubio brata. Moj svijet postao je 134 posto manje smiješan", napisao je tada Knoxwille.

Ubrzo nakon toga udaljio se od 'Jackass' franžize filmom 'Zločesti djedica' koji je doživio financijski uspjeh i dodatno je utjecao na to da se odmakne od showa koji mu je donio svjetsku slavu. Nastavio je raditi na drugim projektima koji se nisu baš proslavili.

Unatoč svemu Johnny vodi nevjerojatno sretan život kao obiteljski čovjek. I sam je priznao da ga je saznanje da će postati otac potaknulo da počne karijeru kako bi mogao uzdržavati obitelj. Otkad se Jackass završio, miran obiteljski život i sretan brak držali su paparazze dalje i pomogli da skrene pažnju medija sa sebe.

Nakon svega, pauzu je i zaslužio.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene