Obožavateljice u suzama!

VIDEO Slavni glumac poljubio voditelja u emisiji uživo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se tek nedavno zaručio, to ne znači da se ne smije ljubiti s drugima!

Johny Deep je u emisiji Jimmyja Kimmela promovirao svoj novi film 'Transcendence', No, momci su se malo opustili i prisjetili dobrih starih vremena.

Pogledaj i ovo Igor Mešin ostani doma! Popularni voditelj zahvalio se onima koji olakšavaju svakodnevicu: "Radite divan posao. Hvala vam. Bez vas bi bilo teže"

'Mrzim započinjati stvari na negativan ili nezgrapan način, ali kad ste zadnji put gostovali ovdje poljubili smo se nekoliko puta pa sam osjećao da smo se baš složili. Nekoliko puta smo se i zajedno nasmijali. Stvarno mi se učinilo da između nas postoji neka kemija, a onda je sljedeća stvar koju čujem da ste zaručen' - američki voditelj emisiju je započeo s ovom šalom, a Depp je to bez problema prihvatio.

VIDEO Potvrdio glasine: Slavni glumac se zaručio!

'Osjećam se loše zbog toga, ali to je moglo biti bilo što. Ako me razumijete', nastavio je Depp dok Kimmel nije odustajao.

Voditelj je rekao glumcu da bi svejedno volio otići na medeni mjesec s njim, a Johnny je tada uzeo svoje labelo, namazao usne i na kraju razgovora dao mu sočan poljubac.

Publika je sve popratila smijehom i pljeskom.

Ovo nije bio njihov prvi poljubac. Prije godinu dana Johney Deep je također gostovao u njegovoj emisiji kada mu je voditelj rekao: 'Imaš tu jako zgodnu… Ma, budimo iskreni, imaš prekrasno lice!'

Na to je Johnny prvo poljubio Kimmela u lice. Potom je još jednom ustao s kauča i poljubio ga u usta, a onda još jedanput.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene