Važno je vjerovati

'Upoznao sam tamu, ali to je bio najmračniji dio mog života'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac otvoreno pogovorio o najtežem periodu života kada je mislio kako će izgubiti kći.

Johnny Depp slavni hollywoodski glumac i miljenik milijuna obožavatelja ostvario je neke uistinu fantastične uloge, ali čini se kako mu najbolje leži ona običnog čovjeka koji nema problema s pokazivanjem emocija i pomaganjem onima kojima je pomoć potrebna.

Pogledaj i ovo Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) E, to se zove opuštenost Grudnjak i ovako i onako rijetko nosi, no ovaj put je ispod uske bijele majice pokazala još više no što smo od nje navikli

Kći Johnnyja Deppa više nije mala – sama odlučuje o svojoj seksualnosti!

Kada je imala samo 7 godina 2007.njegova kći Lily Rose zarazila se E.coli bakterijom i gotovo umrla. 'Upoznao sam tamu, ali to je bio najmračniji dio mog života'. Tada se nešto slomilo u glumcu i počeo je obilaziti bolnice za djecu. U početku bili su to sporadični posjeti koji su se kasnije pretvorili u prave spektakle jer je Johnny djecu posjećivao u kostimu omiljenog filmskog lika kapetana Jacka Sparrowa.

'Uvijek sam posjećivao djecu u bolnicama, ali je to nakon nekog vremena postajalo sve češće i češće. Djeca su snažna, djeca su hrabra, a roditelji su ti koji lagano umiru zbog svega što se njihovoj djeci događa. Biti u prilici tim ljudima vratiti osmijeh na lice znači mi najviše na svijetu', rekao je glumac.

Svaka čast Johnny!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene