Mlađa djevojka

Intimni pogledi skrivaju tajnu - Depp ženi duplo mlađu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izgleda kako je slavni glumac Johnny Depp potpuno pao na šarm mlađahne ljepotice Amber Heard.

zarukeIako je bio četiri puta zaručen, izgleda kako će se 50-godišnji Johnny Depp konačno i službeno oženiti. E!Online piše kako je 27-godišnja Amber Heard na lijevoj ruci nosila veliki dijamantni prsten kojega je pokušavala sakriti.

Pogledaj i ovo Johnny Depp To mu sve treba? Rastrošni život Johnnyja Deppa: Čak 14 kuća i 45 luksuznih automobila samo je dio onog na što je spiskao stotine milijuna!

Deppa vrti oko malog prsta - Dobila poseban poklon za Božić!

Paparazzima nije mogao promaknuti taj detalj dok je glumica izlazila iz restorana u Hollywoodu. Par je bio jako blizak na dodjeli Zlatnih globusa, a kamere su zabilježile i njihove poglede i nježna šaputanja. Nema sumnje kako je mlađa ljubav potpuno smotala starog zavodnika. A izgleda kako je i on poželio biti mlađi, pa je na dodjeli pokazao i novu frizuru i plave pramenove – kao da se vratio u 90-te.

A otkako su Johnny i Amber u vezi, privlače i u puno medijske pažnje. Zbog nje je slavni zavodnik ostavio i partnericu Vanessu Paradis s kojom ima dvoje djece. Amber se inače deklarirala i kao biseksualka, te je bila četiri godine u vezi s umjetnicom s Havaja Tasyom van Reev. 'Možda vam se sada sviđaju plavuše, ali u budućnosti će vam se sviđati brinete. Ne razumijem ideju da moramo birati između jednog ili drugog', tada je rekla za časopis Flare.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene