Travolta o ratnim 90-tima

'Srbi, Hrvati i Bošnjaci krive se za rat koji je bio izazvan od vanjskih sila'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac u novom filmu 'Killing Season' utjelovio je srpskog vojnika za čiju ulogu se dugo pripremao. Dao je i svoje viđenje stvari oko ratnih zbivanja 90-tih.

Glumac John Travolta ovoga je puta prihvatio izazovnu ulogu. U intervjuu za Huffington Post otkrio je i kako se pripremao za ulogu srpskog vojnika Emila Kovača u filmu 'The Killing Season' uz pomoć prijatelja, Srbina i Bosanca, koji su mu pomogli da shvati religijske, političke i etičke koncepte likova.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavni glumac komentirao svoj dolazak Travolta uhvaćen ispred hotela!

Ne liči na sebe: Možete li prepoznati slavnog glumca?

'Više sam istraživanja napravio za ovaj film nego ijedan drugi. Trebalo mi je više informacija o ratu. Stoga sam odlučio sam, o vlastitom trošku, otići u Bosnu i Hrvatsku kako bih intervjuirao Srbe, Hrvate i Bošnjake te saznao više o njihovoj perspektivi događanja. Tada sam shvatio da se međusobno krive za rat koji je možda bio izazvan od vanjskih sila i utjecaja. Kad mi je sve postalo jasno, vratio sam se i odlučio biti potpuno objektivan', rekao je Travolta.

'Moj i DeNirov lik žrtve su određenih okolnosti koje su nas dovele do takvog ponašanja. Predstavljamo ono najgore u ratu. Oba lika kriva su za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti', naglasio je Travolta.

Ipak, rekao je i kako je snimanje filma s DeNirom bilo izuzetno poučno i zabavno. John je glumio srpskog vojnika Emila Kovača, pripadnika zloglasnih Škorpiona, dok je DeNiro glumio američkog veterana i bivšeg NATO operativca Benjamina Forda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene