'Puna kuća'

Sjećate se njega? Evo kako izgleda danas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Puna kuća' jedna je serija koja je i danas rado gledana. Glavne glumice već su odavno odrasli, a neki što su stariji to izgledaju bolje. Sjećate se zgodnog ujaka Jesseja?

Ujak Jesse u lijepom je sjećanju mnogih obožavateljica koje su pratile seriju 'Puna kuća' čije reprize možete i dalje gledati na Doma TV.

Pogledaj i ovo John Stamos (Foto: Instagram) Konačno tata Rastopio srca obožavateljica: John Stamos prvi put proslavio Dan očeva

John Stamos je nakon popularne serije i dalje nastavio s glumom, no niti jedna uloga mu nije bila toliko poznata kao ova ujaka i rock zvijezde.

>> Zbog ovih slika žene ga i danas obožavaju

Progovorio je i o tim danima slave za Huffington Post, te se dotaknuo i svoje kolegice sa seta i TV supruge Lori Loughlin. 'Žao mi je što nikada nismo pokušali biti zajedno i van serije. Ne želim ne poštivati njezinu obitelj i supruga, no Lori bi mogla biti ona koja mi je promaknula', priznao je John.

John Stamos je nakon 'Pune kuće' 1995. glumio u nekoliko TV uspješnica, poput 'Hitne službe', a pojavio se i popularnom teen mjuziklu 'Glee'. Okušao se i kao glumac na kazališnim daskama u predstavi 'Bye Bye Birdie'. Nastavio je svirati sa svojim bendom 'Destiny'. Danas ima 49 godina, a u kolovozu će navršiti i okrugli 50-ti rođendan!

 

Što se tiče privatnog života, 1994. upoznao je glumicu i manekenku Victoria's Secreta Rebeccu Romijn koju je i oženio. No sreća nije potrajala jer se par razveo 2005.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene