I dalje zavodnik!

Ljepotan koji je 90-ih lomio ženska srca, proslavio je 50. rođendan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošlo je 18 godina od završetka snimanja popularne serije 'Puna kuća' no bivši kolege sa seta i dalje se odlično slažu pa je tako većina došla uveličati proslavu 50. rođendana kolege Johna Stamosa.

Crnokosi ljepotan John Stamos, koji je 90-ih godina kao ujak Jesse obarao s nogu žene diljem svijeta u seriji 'Puna kuća', proslavio je svoj 50. rođendan.

Njegova televizijska supruga te dobra prijateljica u privatnom životu, Lori Loughlin, na Twitteru je objavila fotografiju s Ashley Olsen, koja je u trenutku prekida snimanja serije imala 9 godina. Napisala je: 'Odlično sam se provela s Ashley prošle večeri. Tako je lijepa iznutra kao i izvana'.

Pogledaj i ovo Lori Loughlin (Foto: Getty Images) Izgubljena bitka Glumačka zvijezda ide u zatvor jer je iskeširala milijune da upiše kćeri na prestižni fakultet

>> Sjećate se njih? Slavni par je opet zajedno!

Candace Cameron Bure, koja je glumila Olsenovu stariju sestru, bila je također na rođendanskoj zabavi te je objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim 'ujakom' Jesseom i televizijskim ocem Bobom Sagetom. Napisala je: 'Obitelj zauvijek.'

Među poznatima koji su uveličali ovaj rođendanski party u Los Angelesu bio je i pjevač Tom Jones kao i Gleejev glumac Darren Criss. Obojica su, kako to i priliči, slavljeniku rođendan obilježili pjesmom.

'Ovo je doslovno najbolja večer u mom životu', napisao je Stamos na Twitteru.

Podsjećamo, John Stamos je nakon 'Pune kuće' 1995. glumio u nekoliko TV uspješnica, poput 'Hitne službe', a pojavio se i popularnom teen mjuziklu 'Glee'. Okušao se i kao glumac na kazališnim daskama u predstavi 'Bye Bye Birdie'. Nastavio je svirati sa svojim bendom 'Destiny'.

1994. upoznao je glumicu i manekenku Victoria's Secreta Rebeccu Romijn koju je i oženio. No sreća nije potrajala jer se par razveo 2005.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene