Uh!

Teniska legenda o bračnoj krizi Novaka Đokovića: "Nije isti čovjek kao što je bio"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

John McEnroe progovorio je o bračnim nevoljama Novaka Đokovića.

Ponovno su se pojavila šuškanja o bračnoj nevjeri Novaka Đokovića. Iako se dosad sve zasnivalo isključivo na tračevima, ovog puta o njima je progovorio John McEnroe, koji je protiv Novaka iznio ozbiljne optužbe. McEnroe je rekao kako gledajući Novaka vidi Tigera Woodsa, nekadašnjeg najboljeg golfera na svijetu. BBC-jev komentator progovorio je o Novakovim obiteljskim problemima.

Pogledaj i ovo Jelena i Novak Đoković Opa! Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka Đokovića, platio ga je 2,9 milijuna eura, a pripadalo je poznatoj srpskoj dinastiji!

"Obiteljski problemi izvan terena očito potkopavaju njegove pokušaje da se vrati nekadašnjoj formi. Na njemu se odmah vidi da nije isti čovjek kao što je bio prije toga. Kad gledam Novaka, odmah mi na pamet pada Tiger Woods. On je također imao problema sa ženom, nakon kojih je izletio sa smjera i nakon toga više nikad nije bio sjajan sportaš kao ranije. Sada se to isto događa s Novakom. Kod njega problem očito nije fizički, nego mentalni", izjavio je bivši tenisač, a današnji komentator.

Sigurni smo da se tenisaču neće baš svidjeti ovakve optužbe, a pogotovo obzirom na činjenicu da je njegova supruga Jelena trudna po drugi put.

 

Merry Christmas from our family to yours. We wish you health, prosperity, wisdom, gratitude, joy and most of all Thank you all for sharing beautiful family atmosphere today! For us who are not celebrating today (but in 2weeks time), we feel infected by your happiness and joy and we cannot help but join you May there be many days like this!

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene