Legendarni Malkovich

FOTO Svi pričaju o ovim fotografijama!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Rijetko koji glumac može se toliko promijeniti fizički i utjeloviti neke od najpoznatijih lica iz naše povijesti. Njemu je to uspjelo!

Slavni glumac John Malkovich pristao je stati pred fotoobjektiv Sandra Millera koji je za umjetničku galeriju Catherine Eldelman u Chicagu snimio novi foto projekt.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 5 NBA zvijezde, milijarderi, oskarovci! Beckhamovi, Jeff Bezos, Usher - to su samo neke od zvijezda koje Hrvatsku ne propuštaju posjetiti!

Ovo su fotografije za koje nećete vjerovati da su stvarne

John je prošao kroz pravu metamorfozu, pa je gotovo neprepoznatljiv na fotografijama kao diva Marilyn Monroe, Andy Warhol, Einstein, Picasso, Salvador Dali... promjene su zaista fascinantne, pa nije ni čudno da cijeli Internet bruji upravo o ovim fotografijama.

Cijeli projekt zove se 'Malkovich, Malkovich, Malkovich: Homage to Photographic Masters', a rezultat je suradnje glumca i slavnog fotografa. 'Prije 18 mjeseci otišao sam do Johna u Francusku, imao sam sa sobom 30 slavnih portreta koje su snimila 28 majstora fotgrafije, tada sam mu rekao o svojem novom projektu. Nakon što smo popili butelju vina, predstavio sam mu svoju ideju i on se oduševio', priča Sandro za Huffington Post.

Pogledajte i vi rezultat te suradnje:
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene