Kakvo tijelo

Otkrio tajnu savršenih mišića - evo kako ih možete imati i vi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američki glumac Joe Manganiello otkrio tajnu svog mišićavog tijela - samo pratite njegove upute i efekt bi mogao biti sličan. Vrijedi probati!

Brojne obožavateljice osvojio je ulogom u seriji 'True blood', a razlog je njegovo savršeno, nabildano tijelo. Joe Manganiello svoje je mišiće pokazao i na naslovnici časopisa 'Muscle & Fitness‘ gdje je otkrio i tajnu kako doći do takvih rezultata.

Pogledaj i ovo showbuzz Šuška se, šuška... Nakon mučnog razvoda ima novog dečka!

'Moja ovisnost stala je na put mojoj karijeri'

'Kao glumac, koncentriran sam na svoje tijelo. Postoje tri elementa na koja se koncentriram - tijelo, um i duh. Znam puno glumaca koji se koncentiraju na duh i um, a ne rade na svom tijelu. Uzor mi je Grčka filozofija jer je njihova kultura bila izgrađena na atletičarima i filozofima, najbolji spoj', rekao je Joe.

Također dodaje da se njegov trening sastoji od bildanja mišića, ali također radi na tome da svoje tijelo navikne na sve napore i prilagodi težinu zadataka svome tijelu.

'Dolazim iz Pittsburgha gdje ljudi u teretanama ne vježbaju da bi izgledali lijepo već zato što to koristi njihovom tijelu i duhu', objasnio je Manganiello. Bilo da Joe vježba zbog duha, tijela ili uma, obožavateljicama je lijepo baciti oko i uživati u njegovim isklesanim mišićima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene