Fanovi zabrinuti

ŠTO SE DOGAĐA S HOLLYWOODSKIM LJEPOTANOM - napustio snimanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

On slovi za jednog od najzgodnijih muškaraca na svijetu za kojim uzdišu milijuni žena.

Hollywodski ljepotan, suprug glumice Sofie Vergare, Joe Manganiello iznenada je odustao od snimanja serije 'Six' kojoj se toliko veselio. Jasno, odmah su krenula nagađanja o tome što je pravi razlog njegovog odustajanja od projekta koji je već krenuo u produkciju.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

Odmah su se pojavile glasine kako je Joe bolestan i ne može više raditi. Izvor blizak glumcu otkrio je kako je istina da Joe ima problema sa zdravljem, ali da u pitanju nije ništa ozbiljno ni opasno. Jednostavno je premoren. Serija 'Six' od njega je iziskivala brojne fizičke napore koje njegovo tijelo više nije moglo podnositi, jer serija je tek jedan od projekata na kojima glumac radi.

Navodi se kako je glumac vrlo fokusiran na rad, ali i na svoju aktivnost u klubu anonimnih alkoholičara. Poznato je da se Joe 13 godina borio s ovisnošću o alkoholu, a kako sam kaže, spasila ga je Sofia.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene