Gorka strana slave

PAKAO OD ŽIVOTA Cijelu karijeru prate je poremećeni obožavatelji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jodie Foster ima sve, ali nema svoj mir. Iako je žena koja se ne eksponira nepotrebno, na meti je poremećenih obožavatelja - stalno.

Slavna Jodie Foster ima sve, ali mira nema niti malo. Najgore lice slave okusila je ova sjajna glumica više puta. Iako nije netko tko se na jeftine načine gura u medije, Jodie stalno ima probleme sa opsjednutim obožavateljima. Ovih dana muči je što na slobodu izlazi John Hinckley Jr., koji je mjesecima pratio i maltretirao Jodie i njenu suprugu Alexandru Hedison.

Pogledaj i ovo Jodie Foster Posebna žena Sa samo 14 godina glumila je prostitutku, osvojila je bivšeg seks-simbola, a onda priznala da voli žene!

No, ne samo to. Žene su prijavile i svoju novu uhoditeljicu - Celine Marelleur, piše TMZ. Alexandra je izjavila kako ih je Celine pratila gdje god išle. Pojavila se u njihovom domu na Beverly Hillsu, u Torontu gdje je Jodie snimala, ali i slala im jezive mailove. Alexandra se pobrinula da od suda ishodi zabranu pristupa za Celine, koja ne smije prijeći blizu Jodie i njihovo dvoje djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene