90. obljetnica Oscara

Na pomolu još veća blamaža? "Ako mislite da smo zeznuli ove godine pričekajte iduću!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Organizatori dodjele Oscara u utorak su izvijestili da će svečanost i 2018. voditi "kasnonoćni domaćin" popularnoga američkog talk-showa Jimmy Kimmel, nakon što je iznimno umješno riješio jednu od najvećih blamaža koja se dogodila na dodjeli te prestižne nagrade.

Kimmel je prvi put bio domaćin dodjele prošle godine, a za produkcijski dio posla bili su zaduženi Michael De Luca i Jennifer Todd, koji će istu zadaću imati i 2018.

Pogledaj i ovo Ekipa filma Oppenheimer - 3 Dodijeljeni zlatni kipići! Oscara za najbolji film dobio je Oppenheimer, a najbolji su glumci Emma Stone i Cillian Murphy!

Voditelj popularnog kasnonoćnog talk-showa "Jimmy Kimmel Live!" koji se emitira na ABC-ju, u intervjuu za tu tv-kuću priznao je da uloga voditelja svečanosti dodjele Oscara "predstavlja vrhunac njegove karijere" te da je "zahvalan Cheryl, Dawn i Akademiji što su ga ponovno pozvali da vodi show s dvoje najdražih suradnika, Mikeom De Lucom i Jennifer Todd".

"Ako mislite da smo zeznuli kraj dodjele ove godine, pričekajte da vidite što smo planirali za 90. obljetnicu svečanosti", rekao je uz smijeh Kimmel za ABC.

"Jimmy, Mike i Jennifer uistinu su savršen tim za Oscare. Mike i Jennifer producirali su prekrasan šou koji je vizualno bio zadivljujući, a Jimmy je, od početnog monologa do samoga kraja koji nitko nije mogao zamisliti, dokazao da je jedan od najboljih voditelja u povijesti Oscara", rekla je predsjednica Akademije filmske umjetnosti i znanosti Cheryl Boone Isaacs.

Ovogodišnju je dodjelu obilježio veliki gaf – pogrešno proglašen pobjednik u kategoriji najboljeg filma. Naime, Warren Beaty je slučajno pogrešno pročitao da je dobitnik u kategoriji najboljeg filma "La La Land", no prestižnu je nagradu osvojio "Moonlight".

Pogreška je uočena tek pošto su se producenti "La La Landa" već popeli na pozornicu i počeli zahvaljivati na nagradi. Upravo oni su uočili pogrešku koja je ubrzo ispravljena.

Kimmel se u nepredviđenoj i nimalo ugodnoj situaciji odlično snašao nasmijavši pritom prisutne goste i gledatelje pred tv-ekranima. (Hina) 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene