'Dobrodošao ui klub' party

Jeste spremni za after party nakon Severininog koncerta? Doznajte gdje je!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jeste spremni za zagrebački koncert popularne Severine?

Veliki Severini koncertni spektakl 'Dobrodošao u klub' održat će se 11. svibnja 2013. godine u zagrebačkoj Areni, a već nekoliko dana sve ulaznice su rasprodane i mnogi su oni koji unatoč velikoj želji nisu uspjeli doći do svoje ulaznice i biti dio ove glazbeno - scenske bajke.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Stoga ukoliko želite osjetiti maleni dio atmosfere koja je vladala u Areni Zagreb tijekom koncerta ili produžiti svoju noć uz Severinu možete navratiti u klub H2O u centru Zagreba u Runjaninovu 3 na službeni after party spektakla 'Dobrodošao u klub' i uživati u najvećim Severininim hitovima.

Tako će nakon Arene Zagreb i klub H2O zagrijati ritmovi 'Italiane', 'Uzbune' i 'Tarapane', a nema sumnje da će i stari Severini hitovi atmosferu dovesti do usijanja.
Provedite subotnju noć na službenom Severininom after partyu, saznajte zašto je mnogi smatraju najvećom pjevačkom zvijezdom regije i zašto će vas njene pjesme držati budnima do jutra.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene