A sada?

'Bila sam jako mršava, nisam imala celulit!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je velikoj većini muškaraca, ali i žena, glumica Jessica Alba oličenje savršenstva, 32-godišnjakinja tvrdi kako nije uvijek bila zadovoljna svojim izgledom.

U intervjuu za časopis Health Jessica Alba ispričala je kako je prije bila puno više opterećena izgledom te da nije bila samouvjerena toliko kao sada.

Pogledaj i ovo showbuzz Zavidna forma Kakvo tijelo: Mama u top formi!

>>> Bikini mama: Zgodna obitelj kao s reklame!

Uz to, poprilično nevjerojatno, ali priznala je kako prije nikad nije nosila kratke suknjice ni vruće hlačice!

'Vjerojatno sam bila više kritična prema svom tijelu kada je bilo gotovo savršeno. Sada kada pomislim, prođe mi kroz glavu - pobogu, zašto nisi nosila vruće jeans hlačice? Baš je to ludo, bila sam jako mršava, nisam imala celulita... da mi je znati što sam tada mislila. Sada kada sam rodila, bez problema nosim kratke suknjice, primjerice. Nikad prije nisam, bila sam preopterećena izgledom. Sada kada se puno samouvjerenije osjećam u svojoj koži, potpuno me boli briga. Na kraju dana, ne da mi se trošiti toliko vremena na razmišljanje nečega što nimalo nije bitno', ispričala je Jessica.

Slavna Jessica uživa u mirnom obiteljskom životu: 2004. se udala za Casha Warrena s kojim ima dvije kćerke. Honor Marie je rođena 2008. godine, a Haven Garner tri godine poslije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene