Kći u pratnji

Baš poput nas: i ona nedjeljom ide u kupovinu namirnica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Što im sve treba za zdravi ručak?

Jessica Alba prava je majka koja voli provoditi vrijeme sa svojom djecom i pripremati im zdrave obroke te upravo zato često osobno ide u trgovinu. Ovoga puta sa sobom je povela i kći Haven kako bi zajedno kupile sve što je potrebno.

Pogledaj i ovo showbuzz slavni u specijalnim aktivnostima! Njihove zabave su obožavale najveće zvijezde, a odlučili su sve lukavo nadomjestiti događajem koji će mnoge zaintrigirati

33-godišnja ljepotica stilski je uskladila svoju i odjeću svoje kćeri pa su obje dame bile elegantne u crnoj kombinaciji.

Dvogodišnja slatkica sjedila je u kolicima i pažljivo promatrala slavnu majku kako bira povrće. Jessica i Haven su, između ostalog, kupile su avokado, rajčice i limune te se požurile kući, piše Daily Mail.

Slavna glumica već se nekoliko godina trudi biti najbolja majka kćerkicama Honor Marie i Haven Garner i uspješna glumica.

FOTO Seksi mama uvijek pronađe vremena za svog mužića

Osim što ima čak 4 filmska projekta u kojima glumi, balansira s obiteljskim životom, a pokrenula je i novu liniju kozmetičkih proizvoda. Ipak, uz sve poslove, ima vremena i za supruga koji joj je velika podrška. Kaže kako je to tajna njihovog sretnog braka koji je u Hollywoodu tako rijedak slučaj.

'Jako se poštujemo i cijenimo jedno drugo. Puno komuniciramo i oboje smo cijelim srcem u ovome. Mislim da je to vrlo bitno. Osim toga, mi i danas izlazimo van kao nekad kad smo tek prohodali. Mada volimo ostati uz TV i kokice. Ponekad odemo skupa u hotel, to je pravo osvježenje', rekla je lijepa glumica koja je u braku šest godina te je rodila dvije kćeri.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene