Seksi u 40-tima

Ljubavni problemi? JLo se vratila u kvart i pokazala tko je i dalje na vrhu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezin mlađi dečko navodno se dopisivao s transeksualnim modelom, no ljubavne probleme Jennifer Lopez odlučila se zaboraviti na pozornici.

Slavna pjevačica i mama blizanaca Jennifer Lopez vratila se u stari kvart Bronx u New Yorku gdje je održala besplatan koncert za svoje obožavatelje.

Osim toga očito se JLo želi vratiti u prošlost, pa je za nastup izabrala kostim inspiriran legendarnom Vercase haljinom koju je nosila 2000. na dodjeli Grammy nagrada.

Na pozornici joj se pridružio i reper Ja Rule s kojim je davno snimila i hit 'I'm real'. JLo pokazala je tko je i dalje na vrhu svjetske estrade.

'Znao je da sam transseksualka, no ipak je zatražio moje gole fotografije'

Dečko slavne pjevačice Jennifer Lopez Casper Smart, glavna je tema američkih medija zbog druženja sa transseksualnim modelima. Sofia Vissa otkrila je u intervjuu za Woman's Day da joj je Casper komentirao njezine slike na Instagramu te da je znao da je ona transseksualka.

Iako je par opovrgnuo tračeve te su i dalje zajedno, američki tabloidi i dalje donose priče o dopisivanju njezinog mlađeg dečka s modelima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene