Sjajno odrađeno

'Porodila se' na televiziji, a kolege joj pritekle u pomoć!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Da se radilo o pravom porodu, ovo bi bio jedan od najzapamćenijih televizijskih trenutaka.

Pop zvijezda Jennifer Lopez pretvarala se da rađa u showu Ellen DeGeneres, a kolege iz 'American Idola' pružali su joj potporu tijekom 'poroda'.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman Baš šteta Ni goli trbuh nije skrenuo pažnju sa zaleđenog lica nekoć najljepše glumice, više nikome nije jasno zašto tako izgleda!

Objavljena rijetka snimka mlade J. Lo, evo kako se snašla!

Pjevačica se zajedno s Keithom Urbanom i Harryjem Connickom Jr. igrala pantomime, igru zvanu 'Heads Up', te su demonstrirali rađanje blizanaca, 5-godišnje Emme i Maxa. Slavna je pjevačica bila vrlo uvjerljiva u imitiranju tehnika Lamaze poroda i pravilnog disanja. Keith Urban tješio je pjevačicu tijekom 'poroda', a novi član žirija 'American Idola', Harry Connick Jr, odmah je priskočio u pomoć te je publici 'pokazao bebu'.

Ova parodija izazvala je salve smijeha u publici, a čak se i voditeljica Ellen DeGeneres suzdržavala da ne prasne u smijeh dok je komično izjavila kako slavni trojac glumi 'pravljenje pite'.

No, to nije bila jedina komična točka ovoga tria. Odglumili su i fotografiranje za 'selfie', sinkronizirano plivanje, zabavu iznenađenja, striptiz i brojne druge aktivnosti.

Njihovo imitiranje striptiza nasmijalo je publiku do suza. J.Lo se pretvarala da baca kišu imaginarnih novčanica na Harryja, koji je plesao striptiz.

'Skoro sam izvukao svoj novac u striptiz klubu, no onda sam pomislio 'Ovo je Jennifer Lopez...Ne mogu si to priuštiti', rekao je 46-godišnji pjevač i opet nasmijao publiku. No, čini se kako si je Keitha mogao priuštiti, budući da su se opasno približili jedan drugome dok je Ellen pokušavala pogoditi 'ljubljenje'.

Također su razgovarali i o nadolazećoj sezoni 'American Idola', a Lopez je progovorila i o vlastitoj djeci. Skoro se rasplakala kada joj je Ellen prikazala preslatku poruku njezinog sina Maxa koju joj je napisao. 'Piše - 'Volim te uvijek i zauvijek, mama.' Rasplakat ću se, prekini', rekla je lijepa pjevačica. 'On je genije, budimo iskreni. Moj sin, on je ljubav mog života', dodala je.

Harry, koji se natjecanju pridružio po prvi puta ove godine, nije mogao prestati hvaliti svoju popularnu kolegicu. 'Postoji razlog zašto je ova prekrasna žena prava superzvijezda, a ja sam dobio mogućnost sjediti pokraj nje svakoga dana', rekao je.

Jennifer se, naime, vraća u 13. sezoni showa, a priznala je kako ju to jako veseli. 'Nisam planirala sudjelovati u 'Idolu' duže od godinu dana, no onda sam ipak ostala dvije godine jer sam se zaljubila u show i sve te ljude. Harry je 'Harry-lious', a Keith je najslađa osoba na svijetu. Njihovo znanje o glazbi je ogromno i osjećam kako uz njih svakoga dana naučim nešto novo', rekla je lijepa pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene