Odbila 82 milijuna kuna

Ne želi glumiti u filmu u kojem ima i ljepših od nje?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je Jennifer Lopez odbila većinu glumaca odabranih na castingu za film '33', producenti nisu htjeli udovoljiti njezinom zahtjevu da se u filmu pojavljuju samo osobe koje su 'manje lijepe' od nje. Odustala je od snimanja.

Jennifer Lopez osim po svom glasu poznata je i po svom dobrom stasu. No, čini se kako J. Lo nema puno samopouzdanja jer se šuška kako je odustala od snimanja filma '33' jer joj producenti nisu udovoljili u želji da zaposle isključivo manje atraktivne glumce od nje.

>> Jennifer Lopez razljutila rudare u Čileu: Ona će dobiti 82 milijuna kuna, a mi ništa!

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: AFP) Zna što radi Bacila je kraljevsku obitelj na koljena i već krenula samostalno zarađivati: Meghan potpisala prvi ugovor

Naime, prema pisanju stranih medija, Jennifer nije odobrila većinu glumaca koji su odabrani na castingu, a upravo prekriženi ljudi bili su 'previše seksi'.

No, prema pisanju Starpulsea, producenti su naposljetku odbili udovoljiti njezinim zahtjevima pa je ona odustala od filma. U filmu će pak zaigrati Antonio Banderas i Martin Sheen, a redateljica je Patricia Riggen.

Film je trebao biti snimljen po istinitoj priči o rudarima u Čileu koji su peroveli 69 dana u uruđenom rudniku. Za ulogu u filmu trebala je dobiti 82 milijuna kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene