Prikladno godinama

Odbacila seksepil i napokon uskočila u damske krpice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako smo je navikli gledati u seksi kostimima koji više otkrivaju nego pokrivaju, ovoga puta Jennifer Lopez izgledala je zanosno poput prave dame.

Slavna pjevačica Jennifer Lopez pršti od seksepila na sceni, no ovoga puta sve je to odbacila i uskočila u pravi damski outfit.

Pogledaj i ovo showbuzz moli za njih Michelle Obama oglasila se o intervjuu Meghan i Harryja, a prilično je jasno na čijoj je strani i zbog čega

Jennifer Lopez pokazala novu vitkiju liniju

Mnogi bi se složili kako je JLo napokon odjenula nešto što pristaje 44-godišnjakinji, no ona što god stavi na sebe dobro joj stoji. Jenn je bila posebna gošća prve dame SAD-a Michelle Obame povodom 85.konvencije 'League of United Latin American Citizens' (LULAC) posvećene latino-američkom stanovništvu koje živi u Americi.

JLo je skinula 5 kilograma nakon prekida s duplo mlađim dečkom, pa je njezina linija još više došla do izražaja u uskom damskom kompletiću.

Slavna pjevačica ponosna je na svoju ulogu u jačanju svijesti o Latino stanovništvu, a na svojem je Instagramu objavila i 'selfie' s prvom damom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene