Fenomenalno izgleda

JEDNA JE KRALJICA Seksi diva se obračunala s maminim sinovima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spotom za pjesmu 'Ain't Your Mama' Jennifer Lopez pokazala je da i nakon skoro 20 godina karijere ne planira stati na loptu.

Nakon što je prošli mjesec svjetska zvijezda Jennifer Lopez objavila da će joj sljedeći singl biti pjesma 'Ain't Your Mama', fanovi su živjeli u iščekivanju novog seksi spota. Sada mogu odahnuti jer 46-godišnja latino diva nije razočarala. Pjesma nosi čvrstu poruku za sve cure koje ne samo imaju problema s 'maminim sinčićima', već govori i o jednakosti spolova.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Na početku spota može se čuti govor Hillary Clinton iz 1995. kojeg je američka političarka održala na Svjetskoj konferenciji o pravima žena. 'Vrijeme je da jednom zauvijek imamo jednake plaće i jednaka prava za muškarce i žene u SAD-u. Ovo nije jednostavna reforma. Ovo je revolucija.'

Naravno, to ne bi bio njezin video bez seksi outfita u kojima su u prvom planu njezine poznate obline. Stvarno moramo reći da JLo izgleda bolje nego ikada. Za nju su godine ništa više nego samo broj, a iza sebe je ostavila i dvostruko mlađe kolegice. Kako se vama sviđa videospot?

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene