Ne krije sreću

KAKVA VIJEST! Latino diva ponovno s bivšim suprugom: 'Jako sam uzbuđena'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se kako stvari među njima itekako dobro funkcioniraju.

Latino diva Jennifer Lopez i pjevač Marc Anthony opet su zajedno. No ne radi se tu o staroj ljubavi, nego o novoj glazbenoj suradnji.

Pogledaj i ovo Marc Anthony i Nadia Ferreira šarmer bio i ostao Pred oltar je odveo neke od najljepših žena svijeta, a nakon tri razvoda vjeru u brak vratila mu je 31 godinu mlađa misica!

Naime, bivši supružnici udružili su snage zbog rada na novom albumu koji izlazi na španjolskom jeziku.

Jennifer i Marc bili su u braku sedam godina, a plod njihove veze su blizanci Max i Emma. Iako je njihova ljubav završila ostali su u prijateljskim odnosima, te će Marc raditi kao izvršni producent na novom  albumu latino dive koji izlazi sljedeće godine.

'Jako sam uzbuđena i veselim se novom glazbenom putu i tome što ću slaviti svoje latinske korijene zajedno s Marc Anthonyjem i Sony/Magnus obitelji', stoji u priopćenju pjevačice.

Dvojac je nedavno dijelio pozornicu zajedno u Radio City Music Hallu u kolovozu, neposredno nakon što je J.Lo prekinula svoju dugogodišnju vezu s Casperom Smartom. Marc Anthony u sretnom je braku s Shannon de Limom, a čini se kako stvari u ovoj velikoj obitelji dobro funkcioniraju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene